Протокол от съдебно заседание от 20.05.2021 г. по гр.д. № 158/2018 г.

 

Ищецът В.О., редовно и своевременно призован, не се явява. От негово име се явява адв.П., надлежно упълномощена отпреди.

Ответницата Б.М., редовно и своевременно призована, не се явява. От пълномощникът й адв.У.-К. е постъпила молба с вх.№ 90204/19.05.2021 г. на Районен съд гр.Чепеларе.

Ответницата К.О.Х., редовно и своевременно призована, не се явява и не изпраща представител в съдебно заседание.  От същата е постъпила молба с вх.№ 90107/05.03.2021 г. на РС Чепеларе.

Ответникът С.К., редовно и своевременно призован, не се явява. От негово име се явява адв.П., надлежно упълномощена отпреди.

Явява се вещото лице инж.Р.К., редовно и своевременно призована, от която не е постъпило заключение по назначената съдебно-техническа експертиза.

Адв.П.: Моля да не се дава ход на делото, поради липсата на процесуални действия, които да се извършат в днешно съдебно заседание.

Вещото лице инж.К.: Натовареността с много дела през последните три месеца ме възпрепятства да изготвя заключение в срок.

Адв.П.: Не желая да се сменя вещото лице, тъй като всички вещи лица са натоварени.

Поради липсата на процесуални действия, които могат да бъдат извършени в днешно съдебно заседание, съдът счита, че не следва да дава ход на делото. Следва делото да се отсрочи за друга подходяща дата, с оглед необходимостта да се изготви заключение по назначената съдебно-техническа експертиза. Водим от горното, съдът 

О П Р Е Д Е Л И:

НЕ ДАВА ХОД НА ДЕЛОТО

ОТЛАГА И НАСРОЧВА делото за 23.06.2021 г. от  11,00 часа, за която дата и час ищецът В.О. и ответникът С.К., уведомени в днешно съдебно заседание чрез адв.П.. Ответницата Б.М. и К.О.Х., да се считат редовно призовани по реда на чл.56, ал.2 от ГПК. Вещото лице инж.Р.К. уведомена в днешно съдебно заседание.

Протоколът изготвен в съдебно заседание.

Заседанието закрито в 11,05 часа.

 

                                                        РАЙОНЕН СЪДИЯ:

 

                                                        СЕКРЕТАР: