Протокол от съдебно заседание от 13.05.2021 г. по АНД  № 28/2021 г.

 

На именното повикване в 11:21 часа се явиха:

Жалбоподателят ЕТ”....”, редовно и своевременно призован, се представлява от адв.Щ., надлежно прупълномощена от адв Н., пълномощник на жалбоподателя.

Ответникът по жалбата Министерство на културата, редовно и своевременно призован, не изпраща представител в съдебно заседание.  От юрисконсулт М.С. са постъпили писмени бележки с вх.№, №  845/05.05.2021 г., № 868/11.05.2021 г. на Районен съд гр.Чепеларе.

Районна прокуратура гр.Смолян, Териториално отделение гр.Чепеларе, редовно и своевременно призована, не изпраща представител в съдебно заседание.

Адв.Щ.: Моля да се даде ход на делото.

Съдът счита, че не са налице процесуални пречки за даване ход на делото и затова

О П Р Е Д Е Л И:

ДАВА ХОД НА ДЕЛОТО

Адв.Щ.: Във връзка с дадената ни възможност в предходно съдебно заседание, представяме становище от „БТК” ЕАД относно това какви права за публичен достъп са предоставени с предоставения договор касаещ музикална програма „Сити”.  

Съдът счита, че следва да приобщи към доказателствата по делото представеното в днешно съдебно заседание от адв.Щ. становище от „БТК” ЕАД, поради което

О П Р Е Д Е Л И:

ПРОЧИТА И ПРИОБЩАВА към доказателствата по делото становище от „БТК” ЕАД.

 Адв.Щ.: Няма да соча други доказателства. Считам делото за изяснено, моля да бъде даден ход по същество. Представям списък за разноски по делото.

 

Съдът счита, че делото е изяснено от фактическа и правна страна, и затова

О П Р Е Д Е Л И:

ПРИКЛЮЧВА СЪДЕБНОТО СЛЕДСТВИЕ

ДАВА ХОД НА СЪДЕБНИТЕ ПРЕНИЯ

Адв.Щ.: От името на доверителката ми, моля да отмените наказателното постановление, като присъдите направените по делото разноски, съгласно представения списък. Алтернативно, молим ако счетете, че не са основателни съображенията ни в писменото становище, молим да измените наказателното постановление, като намалите санкцията до законоустановения минимум. Представям писмено становище по делото.

Съдът ще се произнесе с решение в законоустановения едномесечен срок.

Протоколът изготвен в съдебно заседание.

Заседанието закрито в 11,30  часа.

 

Съдия при Районен съд – Чепеларе:_______________________

Секретар:_______________________