Протокол от съдебно заседание от 24.02.2021 г. по гр.д. № 92/2020 г.

 

На именното повикване в 11:30 часа се явиха:

Ищцата М.А. К.-Т., редовно и своевременно призована, не се явява. От нейно име се явява адв.Б.К., надлежно упълномощен.

Ответниците Р.К. и П. К., редовно и своевременно призовани, не се явяват. От тяхно име се явява адв.Д., надлежно упълномощена.

Вещото лице Р.К., редовно и своевременно призована, не се явява. От нея е постъпил доклад с вх.№ 363/24.02.2021 г. на Районен съд гр.Чепеларе, в който заявява, че не е успяла да изготви и предаде експертизата.

Адв.К.: Предвид непредставената експертиза няма процесуални действия, които да бъдат извършени в днешно съдебно заседание, поради което моля да не се дава ход на делото. Моля да се даде възможност на вещото лице да изготви експертизата.

Адв.Д.: Моля да не се дава ход на делото в днешно съдебно заседание, тъй като не е представено заключение по назначената съдебно-техническа експертиза.

Предвид липсата на процесуални действия, които могат да бъдат извършени в днешно съдебно заседание, съдът счита, че не следва да дава ход на делото, поради което

О П Р Е Д Е Л И:

НЕ ДАВА ХОД НА ДЕЛОТО

ОТЛАГА И НАСРОЧВА делото за 23.03.2021 г. от 10,30 часа, за която дата и час ищцата уведомена в днешно съдебно заседание чрез адв.Б.К.. Ответниците уведомени в днешно съдебно заседание чрез адв.Д.. Да се призове вещото лице Р.К..

Протоколът изготвен в съдебно заседание.

Заседанието закрито в 11:35 часа.

 

Съдия при Районен съд – Чепеларе:

Секретар: