Протокол от съдебно заседание от 15.02.2021 г. по гр.д. № 140/2020 г.

 

На именното повикване в 11:00 часа се явиха:

Ищците И.А. и Н.Ш., редовно и своевременно призовани, не се явяват. От тяхно име се явява адв.П., надлежно упълномощена отпреди.

Ответниците П.П. и М.Б., редовно и своевременно призовани, не се явяват. От тяхно име се явява адв.И.К., надлежно упълномощен отпреди.

         Адв.П.: Моля да се даде ход на делото.

         Адв.И.К.: Да се даде ход на делото.

Съдът счита, че не са налице процесуални пречки за даване ход на делото и затова

О П Р Е Д Е Л И:

ДАВА ХОД НА ДЕЛОТО

Адв.И.К.: Не водим допуснатите свидетели по обективни причини. Моите свидетели са възрастни хора. Едната свидетелка живее в гр.Смолян, кв.Устово във високите части и предвид падналия сняг се страхува да пътува днес. Същото се отнася и за другия свидетел от с.Павелско, който също е възрастен. Доверителката ми М.Б. е на 90 години и също се страхува да пътува, затова моля делото да се отложи за по-късна дата.

Адв.П.: Не се противопоставям на искането на колегата. Зимните изненади са пречка да дойдат свидетелите, затова моля да се уважи искането на колегата. Ние също не водим допуснатите ни свидетели. Моля свидетелите да бъдат разпитани в едно съдебно заседание.

 

Съдът счита, че следва да отложи делото за друга подходяща дата, предвид невъзможността заради падналия снеговалеж свидетелите на ответниците да се явят в съдебно заседание, и затова

О П Р Е Д Е Л И:

НЕ ДАВА ХОД НА ДЕЛОТО ПО СЪЩЕСТВОТО НА СПОРА

ОТЛАГА И НАСРОЧВА делото за 15.03.2021 г. в 13,45 часа, за която дата и час ищците уведомени в днешно съдебно заседание чрез адв.П.. Ответниците уведомени в днешно съдебно заседание чрез адв.И.К..

Протоколът изготвен в съдебно заседание.

Заседанието закрито в 11,05 часа.

 

 

Съдия при Районен съд – Чепеларе:

Секретар:

 

 

 

 

 

_______________________

 

_______________________