Протокол от съдебно заседание от 01.10.2020 г. по гр.д. № 14/2020 г.

 

Ищците  В.К. и К.К., редовно и своевременно призовани, не се явяват. От тяхно име се явява адв.М., надлежно упълномощен отпреди.

Ответниците А.К., ЕК.К., М.С. и Т.К., редовно и своевременно призовани лично се явява единствено ЕК.К.. Ответниците А.К., М.С. и Т.К., не се явяват. От името на А.К., ЕК.К. и Т.К., се явява адв.С., надлежно упълномощена отпреди. От името на М.С. се явява адв.М., надлежно упълномощен отпреди.

Адв.М.: Да се даде ход на делото.

Адв.С.: Моля бъде даден ход на делото.

Съдът счита, че не са налице процесуални пречки за даване ход на делото, и затова

О П Р Е Д Е Л И:

ДАВА ХОД НА ДЕЛОТО

Адв.М.: Моля делото да бъде спряно по взаимно съгласие на страните, тъй като искаме да използваме периода на спирането за изготвяне на инвестиционен проект.

Адв.С.: Моля делото да бъде спряно по взаимно съгласие на страните, тъй като искаме да използваме периода на спирането за изготвяне на инвестиционен проект и за спогодба, за която са направени постъпки и опити от двете страни по делото.

Във връзка с изразеното искане на процесуалните представители на ищците  В.К., К.К. и на ответницата М.С. - адв.М. и от процесуалния представител на ответниците А.Д.К., Е.Д.К. и Т.А.К. – адв.С. за спиране на делото, съдът счита, че производството по делото следва да бъде спряно на основание чл. 229, ал.1 от ГПК, и затова

О П Р Е Д Е Л И:

СПИРА на основание чл.229, ал.1, т.1 ГПК производството по делото по взаимно съгласие на страните.

УКАЗВА на страните, че ако в шестмесечен срок от спирането му никоя от страните не е поискала възобновяването му, на основание чл.231 ал.1 ГПК производство ще бъде прекратено.

Определението подлежи на обжалване в едноседмичен срок от днешно съдебно заседание с частна жалба пред Смолянски окръжен съд.

Протоколът изготвен в съдебно заседание.

Заседанието закрито в 13,00 часа.

 

                                                      РАЙОНЕН СЪДИЯ:

 

                                                      СЕКРЕТАР: