Протокол от съдебно заседание от 11.08.2020 г. по АНД № 91/2020 г.

 

На именното повикване в 09:00 часа се явиха:

Жалбоподателката С.Х., редовно и своевременно призована, не се явява и не изпраща представител в съдебно заседание. От адв.П. е постъпила молба с вх.№ 1797/10.08.2020 г. на Районен съд гр.Чепеларе, с която моли делото да бъде отложено за друга дата. Представя болничен лист.

Ответникът по жалбата Областна дирекция по безопасност на храните гр.Смолян, редовно и своевременно призован, не изпраща представител в съдебно заседание. От адв.Е.Р. е постъпила молба с вх.№ 1799/11.08.2020 г. на Районен съд гр.Чепеларе, с която моли делото да бъде отложено за друга дата.

Районна прокуратура гр.Смолян, Териториално отделение гр.Чепеларе, редовно и своевременно призована, не изпраща представител в съдебно заседание.

Свидетелите д-р Р.С. и д-р Г.К., редовно и своевременно призовани, не се явяват.

От свидетелят Г.К. е постъпила молба с вх.№ 1783/06.08.2020 г. на Районен съд гр.Чепеларе, в която заявява, че не може да се яви в съдебно заседание, тъй като е в платен годишен отпуск.

Съдът счита, че в днешно съдебно заседание не следва да дава ход на делото, поради обективната невъзможност на процесуалния представител на жалбоподателката адв.П. и на процесуалния представител на ответника по жалбата да се явят в съдебно заседание. Делото следва да бъде отсрочено за следващо съдебно заседание и затова

 

О П Р Е Д Е Л И:

НЕ ДАВА ХОД НА ДЕЛОТО

ОТЛАГА И НАСРОЧВА делото за 16.09.2020 г. от 10,00 часа, за която дата и час да се призоват жалбоподателката, ответникът по жалбата Областна дирекция по безопасност на храните гр.Смолян, Районна прокуратура гр.Смолян, Териториално отделение гр.Чепеларе и свидетелите д-р С. и д-р К..

Протоколът изготвен в съдебно заседание.

Заседанието закрито в 09:05 часа.

 

Съдия при Районен съд – Чепеларе:

Секретар: