Протокол от съдебно заседание от 24.08.2020 г. по гр.д. № 51/2020 г.

 

Ищецът ….., редовно и своевременно призован, не изпраща представител в съдебно заседание. От адв. И.Н. е постъпила молба за отлагане на делото с оглед липсата на изготвено заключение по назначената съдебно-счетоводна експертиза.

Ответницата С.Ч., редовно и своевременно призована, не се явява и не изпраща представител в съдебно заседание. От нея е постъпила молба, с която моли да й се даде допълнително време за изпълнение на указанията дадени в предходно съдебно заседание във връзка с направени от нея доказателствени искания.

 Вещото лице Х., редовно и своевременно призован, не се явява. От същия е постъпила молба с вх.№ 9901840/20.08.2020 г. на ЧлРС, с която моли да бъде удължен срока за изготвяне на допуснатата ССЕ.

Съдът счита, че не следва да дава ход на делото в днешно съдебно заседание, поради липсата на процесуални действия, които да бъдат извършени, доколкото назначеното по делото вещо лице Х. посочва в молба до съда, че не е разполагал с достатъчно време за изготвяне на заключение по назначената съдебно-счетоводна експертиза. Водим от горното, съдът

О П Р Е Д Е Л И:

НЕ ДАВА ХОД НА ДЕЛОТО

ОТЛАГА И НАСРОЧВА делото за 01.10.2020 г. от 11:00 часа, за която дата и час да се призоват страните и вещото лице.

Протоколът изготвен в съдебно заседание.

Заседанието закрито в 09:35 часа.

 

                                                  РАЙОНЕН СЪДИЯ:

      

                                                      СЕКРЕТАР: