Протокол от съдебно заседание от 24.08.2020 г. по АНД 68/2020 г.

 

Жалбоподателят И.К., редовно и своевременно призован, не се явява и не изпраща представител в съдебно заседание. От адв.Щ. е постъпила молба за отлагане на делото.

Ответникът по жалбата Регионална дирекция "Автомобилна администрация" гр.Пловдив, Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация”, редовно и своевременно призован, не изпраща представител в съдебно заседание.

Районна прокуратура гр.Смолян - Териториално отделение гр.Чепеларе, редовно и своевременно призована, не изпраща представител в съдебно заседание.

Свидетелят А.И., редовно и своевременно призован, не се явява. От Регионална дирекция "Автомобилна администрация" гр.Пловдив е постъпило писмо с вх.№ 9901836/20.08.2020 г. на Районен съд гр.Чепеларе, в която се сочи, че свидетелят И. е в платен годишен отпуск.

Съдът счита, че в днешно съдебно заседание не следва да дава ход на делото, поради липсата на процесуални действия, които да бъдат извършени и затова

О П Р Е Д Е Л И:

НЕ ДАВА ХОД НА ДЕЛОТО

ОТЛАГА И НАСРОЧВА делото за 28.09.2020 г. от 10:15 часа, за която дата и час да се призоват жалбоподателя, ответника по жалбата Регионална дирекция „Автомобилна администрация” гр.Пловдив, Районна прокуратура гр.Смолян - Териториално отделение гр.Чепеларе и свидетеля И..

Протоколът изготвен в съдебно заседание.

Заседанието закрито в 10:55 часа.

 

                                                      РАЙОНЕН СЪДИЯ:

 

                                                      СЕКРЕТАР: