Решение № 69/14.08.2020г. по гр.д. № 103/2020г.

 

Съдия докладчик: Славка Кабасанова

 

НАСТАНЯВА А.А.И., ЕГН ...., с майка Р.А.К., ЕГН ...., с постоянен и настоящ адрес: с.С., ул. "...." № ...., общ.Ч., обл.С., с баща А.М.И., ЕГН ..... с постоянен и настоящ адрес: с.С., ул. "...." № ... , общ.Ч., обл.С., в Център за настаняване от семеен тип за деца без увреждания  в село ....., община ...., област ..., за срок до настъпване на основание за промяна или прекратяване на мярката за закрила, но не по-късно от една година от датата на влизане в сила на решението.

НАСТАНЯВА И.А.И., ЕГН ...., с майка Р.А.К., ЕГН ...., с постоянен и настоящ адрес: с.С., ул. "...." № ... общ.Ч., обл.С., и с баща А.М.И., ЕГН ..... с постоянен и настоящ адрес: с.С., ул. "...." № ..., общ.Ч., обл.С.,в Център за настаняване от  семеен тип за деца без увреждания в село ....., община ..., област ...., за срок до настъпване на основание за промяна или прекратяване на мярката за закрила, но не по-късно от една година от датата на влизане в сила на съдебното решение.

Решението подлежи  на обжалване и протест в седмодневен срок от  връчването му на страните пред Смолянския  Окръжен съд.