Протокол от съдебно заседание от 22.07.2020 г. по гр.д. № 50/2017 г.

 

Ищцата М.С.М., редовно и своевременно призована, не се явява. От нейно име се явява адв.П., надлежно упълномощена отпреди.

Ответниците В.М., Н.М. и П.М., редовно и своевременно призовани, не се явяват.

Ответникът М.М., нередовно призован, не се явява.

Адв.П.: Моля да не се дава ход на делото, поради нередовното призоваване на ответника М.М.. Тъй като живея в непосредствена близост с ответника М.М., заявявам, че многократно съм го виждала. Преди два дни също го видях, че е на адреса. Моля да положите още веднъж усилия ответника да се потърси на адреса.

Призовката, която е изпратена на ответника М.М., ведно с определение № 92/22.06.2020 г. на ЧлРС, са върнати невръчени от призовкаря с отбелязване, че лицето не е открито на адреса. Съдът разпореди да се направят справки в Национална база данни население и в Национална агенция по приходите относно евентуална промяна на адреса, на който досега е призоваван М.М., от които е видно, че адресът - постоянен и настоящ са в гр.Ч., ул. „....” № .... Не са налице данни за сключен трудов договор, видно от справката от НАП. Съдът счита, че М.М. следва да бъде търсен в продължение на поне един месец, за да се приеме евентуално, че са налице предпоставките на чл.41 от ГПК и той да се счита призован чрез прилагане на съобщението по делото. Не са налице данни М.М. да отсъства повече от един месец от адреса, който е съобщил по делото, затова трябва да се направят допълнителни усилия той да бъде открит. От изявлението на процесуалния представител на ищеца става ясно, че той живее на адреса и понастоящем. Водим от горното, съдът

О П Р Е Д Е Л И:

НЕ ДАВА ХОД НА ДЕЛОТО

ОТЛАГА И НАСРОЧВА делото за 24.08.2020 г. от 09,00 часа, за която дата и час ищцата уведомена в днешно съдебно заседание чрез процесуалния си представител. Ответниците В.М., Н.М. и П.М., да се считат редовно уведомени по реда на чл.56, ал.2 от ГПК. Да се призове ответника М.М..

Протоколът изготвен в съдебно заседание.

Заседанието закрито в 11,35 часа.

 

 

                                                      РАЙОНЕН СЪДИЯ:

      

                                                      СЕКРЕТАР: