Протокол от съдебно заседание от 15.06.2020 г. по АНД № 174-2019 г.

 

Жалбоподателят С.В.Ч., редовно и своевременно призована, не се явява и не изпраща представител в съдебно заседание.

Ответникът Агенция за държавна финансова инспекция, редовно и своевременно призован, не изпраща представител в съдебно заседание.

Районна прокуратура гр.Смолян, Териториално отделение гр.Чепеларе, редовно и своевременно призована, не изпраща представител в съдебно заседание.

Явява се свидетелката И.И., редовно и своевременно призована.

Съдът счита, че не са налице процесуални пречки за даване ход на делото, поради което

О П Р Е Д Е Л И:

ДАВА ХОД НА ДЕЛОТО

Сне се самоличността на свидетелката, както следва

И.М.И. на ...... години, ......., с адрес: гр.П., ул.”....” № ...., ет. .... , без родство и дела с жалбоподателката.

На свидетелката се напомни наказателната отговорност по чл.290 от НК, същата обеща да говори истината.

Свидетелката И.: Управител съм на фирма „....” ЕООД гр.П.. Фирмата е проектантска за проектиране на ВиК мрежи. Нашата фирма с Община Ч. има доста спечелени поръчки от дълги години.  С различни кметове сме работили. Спомням си, че преди няколко години, но не си спомням точната година, спечелихме и обект „....”. Целият проект засягаше ......, като всяко от селата са отделни подобекти. Във връзка със сключването на договора ми изискаха набор от документи. Сигурна съм, че каквито документи са изискани, всичките съм представила, защото ако не бяха представени нямаше да сключа договора. Не си спомням точно какви бяха удостоверенията, които трябва да съм представяла. Не си спомням списъка на набора от документи, които трябвало да представя, но каквото е искано от мен, съм представила. Не си спомням дали съм представила удостоверение от НАП, че фирмата ми няма задължения за данъци и осигуровки, но каквото ми е поискано съм го представила. Не си спомням дали съм представила удостоверение от Община Пловдив. Не си спомням дали съм представила удостоверение, издадено от Агенция по вписванията относно това дали фирмата е в несъстоятелност и т.н. Каквото са ми поискали съм го представила, защото ако не съм ги представила нямаше да бъде сключен договора. Фирмата е изрядна. Претендирам пътни разноски от гр.Пловдив. Пътувам със служебната кола на фирмата.

На свидетелката да се изплатят пътни за явяване в съдебно заседание след представяне на необходимите документи в счетоводството на съда.

Съдът счита, че делото е изяснено от фактическа и правна страна, поради което

О П Р Е Д Е Л И:

ПРИКЛЮЧВА СЪДЕБНОТО СЛЕДСТВИЕ

ДАВА ХОД НА СЪДЕБНИТЕ ПРЕНИЯ

Съдът ще се произнесе с решение в законоустановения едномесечен срок.

Протоколът изготвен в съдебно заседание.

Заседанието закрито в 11:50 часа.

 

                                                      РАЙОНЕН СЪДИЯ:

 

                                                      СЕКРЕТАР: