Протокол от съдебно заседание от 18.05.2020 г. по АНД № 7/2020 г.

 

Жалбоподателят К.Е.Т., редовно и своевременно призован по бързите способи, не се явява и не изпраща представител в съдебно заседание. От адв.Р. е постъпила молба с вх.№ 1074/14.05.2020 г. на Районен съд гр.Чепеларе. 

Ответникът по жалбата ОД на МВР Смолян, редовно и своевременно призован по бързите способи, не изпраща представител в съдебно заседание. От главен юрисконсулт С. е постъпила молба-становище с вх.№ 779/12.03.2020 г. на Районен съд гр.Чепеларе.

Районна прокуратура гр.Смолян, Териториално отделение гр.Чепеларе,  редовно и своевременно призована по бързите способи, не изпраща представител в съдебно заседание.

Съдът счита, че не са налице процесуални пречки за даване ход на делото и  затова,

О П Р Е Д Е Л И:

ДАВА ХОД НА ДЕЛОТО

Съдът ДОКЛАДВА писмо от ОД на МВР гр.Смолян с вх. № 858/24.03.2020 г. на Районен съд гр.Чепеларе, с което се представят 3 броя Ръководства за работа със СПУКС и Организационно-технологични правила за работа със стационарно преносимите уреди за контрол на скоростта ARH CAM S1.

Съдът счита, че следва да приобщи към доказателствата по делото представените доказателства от ОД на МВР Смолян с писмо вх.№ 858/24.03.2020г. на Районен съд гр.Чепеларе с изключение на "Организационно-технологичните правила за работа със стационарно преносимите уреди за контрол на скоростта ARH CAM S1, тъй като вече са били приети и приложени по делото в съдебно заседание на 26.02.2020 г. Водим от горното, съдът  

О П Р Е Д Е Л И:

ПРОЧИТА И ПРИОБЩАВА към доказателствата по делото писмо от ОД на МВР гр.Смолян с вх. № 858/24.03.2020 г. на Районен съд гр.Чепеларе, ведно с ръководство за работа със СПУКС от потребителите – администратори с техническо средство – видеокамера модел: ARH CAM S1 -16 листа; ръководство за работа със СПУКС от потребителите – оператори с техническо средство – видеокамера модел: ARH CAM S1 - 31 листа; ръководство за работа със СПУКС от потребителите – оператори с техническо средство – видеокамера модел: ARH CAM S1 - 13 листа.

Съдът счита, че делото за изяснено от фактическа и правна страна, поради което

О П Р Е Д Е Л И:

ПРИКЛЮЧВА СЪДЕБНОТО СЛЕДСТВИЕ  

ДАВА ХОД НА СЪДЕБНИЕТЕ ПРЕНИЯ

Съдът ще се произнесе с решение в законоустановения едномесечен срок.

Протоколът изготвен  в съдебно заседание.

Заседанието  закрито в 11,05 часа.

 

 

                                                      РАЙОНЕН СЪДИЯ:

 

                                                      СЕКРЕТАР: